Heb je nog vragen?

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in Undercover! Zie onze veelgestelde vragen mochten er nog twijfels zijn. Staat jouw vraag er niet bij of binnen 24 uur nog spelen? Neem dan contact met ons op.

Meest gestelde vragen

DEFAULT HIDDEN

Coronaproof? Ja!

Wij zijn Undercover 030 gestart juist omdat we een hoogwaardige coronaproof beleving wilde realiseren die in deze tijd op veilige afstand gespeeld kan worden.

  • Het aantal auto’s mag je vergroten om op deze manier toch met een grotere groep of niet zelfde huishouden mee te doen.
  • Acteurs komen nooit dichterbij dan anderhalve meter
  • Als je uit de auto bent kun je te allen tijden kiezen hoe groot de afstand is tot acteurs en medespelers.
  • Je speelt buiten, dus je hoeft niet binnen te spelen.
  • Materialen zijn allemaal nieuw en zijn niet door ons aangeraakt. Je hebt vooral je eigen telefoon nodig.

Mocht je toch nog extra vragen hebben rondom corona en hoe we daar rekening mee houden, voel je vrij om contact op te nemen.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Een auto en geldig rijbewijs. En natuurlijk een gezonde dosis enthousiasme.

Als het slecht weer is een regenpak of paraplu, de bende stopt voor niemand!

Met hoeveel mensen kan ik meedoen aan Undercover?

Vanaf 2 personen en maximaal 16 personen. Als de groep groter is, neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We kunnen het spel zo aanpassen dat er tot maximaal 32 personen tegelijk gespeeld kan worden.

Kan ik binnen 24 uur nog spelen?

Ja dat kan, het systeem laat het niet toe om zelf te boeken, maar neem contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wat als het slecht weer is?

De bende stopt voor niemand. Dus ook als het regent is jullie burgerplicht nodig. Uiteraard raden we dan aan om een paraplu mee te nemen en warmere kleding aan te doen.

In de herfst en winter is de kans op slecht weer groter. Alleen als het echt stormt en jullie eigen veiligheid niet gewaarborgd kan worden zal jullie missie niet doorgaan en zoeken we samen naar een alternatieve datum.