Heb je nog vragen?

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in Undercover! Zie onze veelgestelde vragen mochten er nog twijfels zijn. Staat jouw vraag er niet bij of binnen 24 uur nog spelen? Neem dan contact met ons op.

Meest gestelde vragen

DEFAULT HIDDEN

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Een auto en geldig rijbewijs. En natuurlijk een gezonde dosis enthousiasme.

Als het slecht weer is een regenpak of paraplu, de bende stopt voor niemand!

Met hoeveel mensen kan ik meedoen aan Undercover?

Vanaf 2 personen en maximaal 16 personen. Als de groep groter is, neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We kunnen het spel zo aanpassen dat er tot maximaal 32 personen tegelijk gespeeld kan worden.

Kan ik binnen 24 uur nog spelen?

Ja dat kan, het systeem laat het niet toe om zelf te boeken, maar neem contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wat als het slecht weer is?

De bende stopt voor niemand. Dus ook als het regent is jullie burgerplicht nodig. Uiteraard raden we dan aan om een paraplu mee te nemen en warmere kleding aan te doen.

In de herfst en winter is de kans op slecht weer groter. Alleen als het echt stormt en jullie eigen veiligheid niet gewaarborgd kan worden zal jullie missie niet doorgaan en zoeken we samen naar een alternatieve datum.

Waar is het ergens?

Alle aanwijzingen wijzen erop dat het gebied in Utrecht waar jullie undercover moeten opereren rondom de McDonald’s in Maarssen zal zijn. De bende is alleen in dat deel van Utrecht actief, dus als jullie de missie succesvol voltooien, zullen jullie ook in die regio de operatie afronden.