Veelgestelde vragen

We hebben vragen die we krijgen van spelers zoals jij onder elkaar gezet om zaken te verduidelijken. Mocht jouw vraag er toch niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een live action experience?

Nadat Nederland weken binnen heeft gezeten, is het tijd voor actie! Team Undercover lanceert daarom met Undercover een nieuwe vorm van entertainment: live action experience. Een beleving waarbij situaties uit de werkelijkheid nagebootst worden met jou als speler als middenpunt. Het is een unieke beleving voor vrienden, teams en gezinnen, op verschillende duistere plekken in Utrecht. Je stapt in jouw eigen auto en ontdekt missie voor missie de duistere Utrechtse onderwereld. Met puzzels en opdrachten die je kent uit escaperooms gecombineerd met de actie uit films en series.

Hoe lang duurt Undercover?

De Undercover beleving duurt +/- 120 minuten! Exclusief de reistijd van jouw vertrekpunt naar de startlocatie voor de eerste missie.

Vanaf welke leeftijd is het te spelen?

De ervaring is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

We hebben zelf de ervaring getest met kinderen van 6 en 8 jaar. Deze vinden het heel spannend, maar het is niet eng voor ze. Ze praten er nu weken er na nog over. We raden niet aan om veel jongere kinderen mee te nemen. Dit omdat je niet altijd in de auto blijft zitten. Speciaal voor kinderen jonger dan 12 jaar hebben we een familieversie van Undercover.

Met hoeveel personen kan ik maximaal spelen?

Vanaf 2 personen en maximaal 16 personen. Als de groep groter is, neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We kunnen het spel zo aanpassen dat er tot wel 32 personen in 3 uur kunnen spelen.

Bij meer dan 8 spelers worden jullie opgedeeld in teams. Je speelt dan wel tegelijkertijd alleen je zit in een ander team. Kun je testen wie e beste undercover agent is :).

Blijf je de hele beleving in de auto?

Nee. We kennen deze bende en niet bij alle missies die we aan het voorbereiden zijn is de auto handig. Dus bij de meeste missies word je gevraagd om de auto uit te gaan. De hele beleving is coronaproof, dus als je de auto verlaat dan kun je 1,5 meter van acteur en medespelers blijven.

Hoe fysiek is de beleving?

Je blijft niet continu in de auto zitten, mobiel zijn is daarom wenselijk om de beleving te ervaren. Je zult geen zware fysieke dingen hoeven doen als je daar niet voor kiest, zoals klimmen, rennen, kruipen of springen.

Toiletgebruik tijdens de beleving

Tijdens het spel is er geen mogelijkheid om gebruik te maken van toilet. Dit kan nog wel vooraf op de startlocatie. De beleving duurt ongeveer 120 minuten. Vlakbij het eindpunt is er een mogelijkheid om naar het toilet te gaan indien de richtlijnen van RIVM dit toelaten.

Gaat het door als het regent?

De bende stopt voor niemand. Dus ook als het regent is jullie burgerplicht nodig. Uiteraard raden we dan aan om een paraplu mee te nemen en warmere kleding aan te doen.

De herfst en winter komen er aan, dus de kans op slecht weer ook. Alleen als het echt stormt en jullie eigen veiligheid niet gewaarborgd kan worden zal jullie missie niet doorgaan en zoeken we samen naar een alternatieve datum.

Wat heb ik nodig om Undercover te spelen?

Een auto en geldig rijbewijs. En natuurlijk een gezonde dosis enthousiasme. 

Je blijft niet continu in de auto zitten, dus mobiel zijn is wenselijk. Je zult niet ontzettend fysieke dingen hoeven doen als je daar niet voor kiest, zoals klimmen, kruipen of springen.

Is het geheim te houden voor de vrijgezel? Of als verrassing?

Ja dit kan je geheim houden. Zelfs totdat de beleving al begonnen is. De jarige, de vrijgezel of de perso(o)n(en) die je in het zonnetje wilt zetten heeft geen idee waar hij of zij in terecht is gekomen.

Undercover 030 wordt heel veel gespeeld op vrijgezellenfeesten en familiedagen waarbij de activiteit een verrassing is. We hebben speciale opdrachten die erg geschikt zijn om de persoon die het nog niet mag weten te laten doen.

Verder zullen wij communicatie aan de burgeragenten sturen voordat jullie gaan spelen en dit kan je uitstekend geheim houden voor de vrijgezel of persoon die het nog niet mag weten. Graag dan naam en e-mailadres niet opgeven van de vrijgezel en als opmerking bij het boeken vermelden aub.

Kan ik Undercover als teambuildingsactiviteit organiseren?

Zeker weten! Je kan met jouw collega’s Undercover spelen. Je leert elkaar op een nieuwe manier kennen in een zeer spannende beleving! Tot 20 spelers kan het sowieso tegelijkertijd. Bij grotere groepen kun je het beste contact opnemen.